Kauneim kontor Põltsamaal

Pole päris tükk aega saanud mahti oma blogi täiendada, kuid üritan nüüd oma tegemistest ükshaaval aru anda. Ühest suuremast asjast, mille kallal terve suvi sai tööd tehtud, tuleb natukene hiljem juttu, sest ootan veel natukene, kuni peaaegu kõik valmis saab. Igatahes olen ise väga põnevil, et seda teiega jagada. :)

Hetkel tuleb juttu aga ühest järjekordsest seinamaalist ning seekord polnud mul ainult teostaja roll. Eelmisel aastal oli mul tore võimalus teostada ühe Tartu sisekujundaja visiooni seinamaalist. Seinamaal asub Tartu Merit Tarkvara kontoris. (Kirjutasin sellest tookord ka oma blogis.)
Nüüd uuendasid nad ka oma Põltsamaa kontorit ning arvesse võttes sisekujundaja Riin Kari värvilahendusi, oli minu osa kujundada ja teostada seinamaal. Pinda oli seekord rohkem, ning teipimistehnika asemel lähenesin asjale maalilisemalt. Lõpus tegin veel sisekujundaja soovitusel ühe pisikese samas laadis maali ühe kabineti seinale. Kahjuks jäid fotod natuke tumedad. Igatahes töökäiku ja tulemust on näha siit.








Comments

Popular Posts