Diana tegi Jõgevale välikohviku

Jõgeva kesklinnas on nüüd üks tore koht, kus suvel kohvi juua ja kooki süüa.
Sain Dianaga juhuslikult tuttavaks, kui oma plaanide teostamiseks üüritavaid pindu otsisin, ning ta rääkis mulle oma toredast ideest teha oma ateljee kõrvale välikohvik. Kohviku nimigi on Ateljee. Lisaks teistele loomingulistele inimestele, kutsus ta ka mind sinna oma panust andma. Kohvik on põnevalt kujundatud taaskasutatavatest asjadest, euroalustest, uueks kohandatud mööblist, lauaks tehtud ustest ja õmblusmasina jalgadest. Puupakkudest on tehtud diivan ning tööstuslikud kuppel-lambid valgustavad letti.
Minu huvitavamaks meisterdada oli üks aegu näinud pargipink ning üks vana uks sai maalitud lauaks, mis praegu lastenurka kaunistab. Kuuri uksele tegin päikese, mis annab üksluisele kuurile veidike värvi ning osadele lillealustele tegin printimistehnikas pilte söögiriistadest.
Lisan siia veel mõned pildid kohviku valmimisest ja lõpptulemusest. Ja mis kõige tähtsam, kohvikus on väga maitsvad koogid/toidud ning kohv! Soovitan kõigil Jõgevlastel ning miks mitte ka kaugematel elanikel sealt ilusate ilmadega veel läbi käia.
Ateljee tegemistega saab kursis olla kohviku Facebooki lehel https://www.facebook.com/ateljeekohvik












Comments

Popular Posts